17 december 2007

Dä ä vachert i Lindföörsh

Har sprungit ute i kylan med kameran i högsta hugg idag. Höll på att frysa händerna av mig och insåg att anledningen till att jag frös så förbaskat mycket om huvuvdet berodde på att jag tvättat håret fem minuter tidigare. I min iver att fånga solen och utsikten från våra fönster så råkade jag glömma det. Öronen börjar i alla fall att återhämta sig nu och istapparn från håret har tinat. Det är fullt ös i badrummet och skafferiet idag i alla fall. Imorn bär det av till ikea för att införskaffa hyllplan och golv till skafferiet. Yihaa....kanske råkar något annat åsså slinka ner i vagnen. Vem vet?
Vaknade kvart i sju imorse och kom på att våra täcksidor till köket skulle anlända idag klockan nio och dom skulle betalas kontant. Ops! Finns ingen bankomat inom tre mils radie så de va bara att ta sig en trip till Karlstad. Passade på att lämna tillbaka en trasig blandare på Beijer. Ett tips. Handla inte på Beijer. Noll Service.
Täckskivorna anlände i alla fall. Tyvärr var det samma läskiga snubbe som levererade vårat kök. Jag säger bara så här. Killen som spelar banjo i Sista färden. Jag ryser bara jag tänker på det. Jag är på riktigt hel skraj och äcklad varje gång jag ser honom. Han ger mig kalla kårar. Usch!
Så här vackert va det i alla fall i Lindfors idag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

oooh nice vinterpix! :D kommer också med kameran i högsta hugg nästa gång så ska vi ta lite vinterbilder på promenix med doggies! kjams

Anonym sa...

Det är helt sanslöst vad snyggt det blir. Helt sjukt läckert!!
Men det är mycket jobb och slit..och kostar mycket pengar förstår jag. Men det kommer vara värt det när allt är klart!

Lycka till!

Anonym sa...

Otroligt vackar bilder du tagit Hanna...