11 april 2008

Anger management med plastmatta

Projekt sovrum är härmed inlett. Som jag har nämt tidigare så lider vi av den märkliga åkomman "ingetus avslutus" här i detta hus. Vilket kort och gott innebär att vi sällan avslutar något innan vi börjar på något nytt.
Badrummet står ju som bekant lika stilla som vår saab ute på gården. Vi väntar tålmodigt eller ja, vi väntar på rörmokaren, under tiden tar vi nya tag med sovrummet och klädkammaren. Lever i en förhoppning om att jag ska få vika ihop mina kläder och lägga in dom i en garderob någon gång under 2008, inte för att det är fel att ha dom i en hög i ett fönster, inte alls, men en garderob vore ju liksom lite spännande och annorlunda. Visserligen kan jag inte lämna några som helst garantier för att kläderna inte kommer att bilda hög inuti garedroben men jag gillar liksom att leva farligt och vara lite bohem med skynkliga kläder. Yihaa!

Idag har jag spenderat några svettiga timmar med att rycka ut plastmattan i ena delen av sovrummet. Vill bara upplysa om att när man lägger in en plastmatta så har man ambitionen att den ska sitta fast till världens undergång, därmed sitter den rejält fast. Det är inte meningen att den ska ryckas ut av en galning som lyssnar på stereon på högsta volym. Måste nog byta renoveringsmusik. Har idag lyssnat på Winnerbäck, inte tillräckligt argt kan jag meddela. Borde byta till rammstein eller någe sånt. Winnerbäck fick mig mer att fundera över om en våning i stan kanske vore trevligt.

Hittade dessutom en ny affär igår. Änglarum i Kil, Värmland. Fatastiskt! Och riktigt bra priser och kanon trevlig personal. Kom ju givetvis därifrån med en påse och jag har fasktiskt lagt undan en pryl till som jag ska hämta till veckan. Vilket jag inte har nämnt för sambon än, men det han inte vet...kan han inte motsätta sig.
Detta fick jag i alla fall med mig hem igår. Två burkar att ha tvättmedel i.Före


Efter

10 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
Oj vilket jobb! Men vilket underbart golv det finns under så det är ju verkligen värt besväret. Inget litet sovrum ni har där inte :)
Så fina burkar du köpte1 Skulle också vilja ha fina saker till tvättstugan men med tanke på hur vår "tvättstuga" ser ut så finns det inget som kan hotta upp den....
Ha en bra dag!
kram.

Anonym sa...

Shit hanna ja döör va du är duktig!! Vilken skillnad!!! Puss vännen miss you

Jennylindqvist.blogg.se

Anne, anness design sa...

Oj vilket projekt. Det ser tufft ut,kommer nog bli jätte fint tillslut. Trevlig helg.

Gry sa...

Men oj, vilket sovrum ni kommer få!!! Inte lite avundssjuk kan jag meddela ;-)

Vilken otur ni haft på sistone.... Tänker särskilt på episoden med vattenbura värmen som fick sig ett hål... inte kul, men så lätt att det händer. Förstår frustrationen som följer av att ha förstört själv också. Finns ingen att skylla på och att man dessutom är beroende av tredje part för att återställa och gå vidare till nästa moment, gör inte saken bättre.

Ha,ha... jag kom på en rolig grej. När maken skulle ta bort en plastmatta i vårt förrförra hus, så tog jag kort på honom. Lite elakt faktiskt, för det var sommar och jättevarmt, varpå han hade tagit av sig allt och jobbade med kofot i bara kallingarna, ha,ha... ett härligt minne att föreviga ;-) Ni får hitta på lite sånna grejer som förhöjer det hämska arbetet till någonting hysteriskt kul!

Lycka till vidare med badrum och sovrum!

Ha en skön kväll, och lova att du återhämtar dig lite mellan slagen!

Kram Gry

Anonym sa...

hej hej!
Har tittat igenom din blogg nu och måste bara säga att jag är sååå avundsjuk. Måste vara så roligt att hålla på och renovera ett sådant hus =) Ni gör det verlkligen bra! =) Undrar däremot om du skulle ha lust att lägga upp en större planlösning? Skulle va kul o se hur rummen förhåller sig till varandra. Kram Kram //Pernilla

lottens vita och gröna sa...

men så underbart rum, tror att ert hus kommer att bli alldeles kanoners! winnerbäck är nog en härlig lugn balans till er energi! kram lotten

Karin i Villa Grå sa...

Urk och bläk - jag vet exakt hur det är att leva garderobslös! Nu har vi en walk in closet på fantastiska 2 kvm! Jippi! :-)

Tvättmedelsburkarna var urläckra! Bra köp!

Kram!

Karin

IKT i min vardag sa...

Men vad du sliter! Bra lär det bli iallafall!
Läste ditt förra inlägg, låter som en vanlig dag här...;-)
Lagen om alltings jävlighet råder här med...
Hur i ******* kunde ugnsluckan sprängas???

Kram ♥

Dicksonska våningen sa...

Hej!
Gillar hur du berättar om inredningsprojekten, du har min typ av humor :) jag förstår frustrationen precis trots att jag inte är mitt uppe i något projekt själv...
Roligt att du fick fram det gamla golvet. I mina föräldrars hus ligger sådant golv överallt men de vill inte ta fram det, det är för opraktiskt tydligen... Jaja, jag förstår det inte... Jag förstår däremot att du vill ha fram det! Otroligt fint!
Gillar också tvättmedelsförvaringen! Hade de något bra till flytande tvättmedel också?
Kramar Annika

Anonym sa...

Foo Fighters är bra städmusik, tror det funkar bra när man sliter bort plastmattor också!