02 april 2009

Dammfritt

Jajemen nu är det dammfritt i Lindforsiska köket. Köks fläkten har numera ej "frostat" glas utan är helt genomskinligt. Ugnhelsiktet glittrar som en diamant och golvet är vitare än vitt. En applåd och tapperhetsmedalj till mig! Det pimpade städskåpet gjorde susen. Har till och med påskpyntat en aning, vilket är lite chockartat för i detta hus gillar vi inte direkt säsongsbetonat pynt. Men nu står det där på bordet och skriker påsk.

Efter ihärdigt gnällande från terrier 1 och terrier 2 så har även hundarnas utkiks plats i köksfönstret fått sig en rejäl omgång. Efter att ha tröttnat på den grusiga filten som aldrig låg still och en lampjäkel som aldrig stod rakt, har tjejerna fått en dyna och kuddar, dynan ligget i alla fall still. Kuddarna kan diskuteras. Lilla Maja tycker nämligen att det är vansinnigt roligt att massakera kuddar. Men det är väl inte mer än rätt. Kuddar kan vara oerhört provocerande.

6 kommentarer:

In my house sa...

ÅÅåååååå, sööööta goaaaaa snutte plutte vovvar!!!! Oj vad Snuffe hade gillat att få leka med dom!!! är det jack russel eller gårdshund??? Russlar va!!! Snuffe min vovve är en blandis mellan Russel och Tibetansk spaniel....

Finns det nåt bättre än hundar!!! Näääää...

Ha de gottit å ge dom en nos puss från mig =)

MiaMaria sa...

Låter ju underbart nystädat...doftar ända hit.....sk aockså storstäda köket i dagarna....

HA det så gott!
MiaMaria

alegni sa...

så det blir alltså lättare med ett pimpat städskåp?! måste tänka på saken...
men hjälp, se nu till att inte överdriva påskpyntningen ;)
ha en riktigt skön helg med dina gosiga voffsingar!

Stämningsfullt sa...

Halloj!
Kul att du är tillbaka igen!
Vilken fin plats ni har till hundarna! Vi skulle också behöva nåt bra till vår "lilla" vovve....
Kram!

Kamomilla sa...

Haha! Hos oss bor också en massa provocerande kuddar! Nu förstår jag alltså varför min svante ska massakera dem hela tiden. De provocerar! Jaja, man är aldrig för gammal för att lära sig nåt nytt! :D

Jag önskar jag fick ett dylikt fläng att vilja städa köket jag också men just nu leker jag väl mest disktrasa. Känner mig så i alla fall..

Ha en mysig helg i ditt skurade kök!
kamomilla

zanna sa...

Sjukt snyggt med äggas i ljusfatet hörru! :) Erkänn, du gillar visst säsongsbetonat, innerst inne! Åh va jag saknar Elsa och Majapussar nu då! MÅSTE åka ut snart, finns inga ursäkter kvar snart längre.. (fy skäms på oss, men ny bil och allt). Vad sägs om gamla hederliga tisdag nästa vecka? ;)

Kram från oss!

P.s! Jag har en Hanna-pimpad stol till våran hall där nere på min önskelista.. ;) Om jag hittar en till fyndpris så får du göra vad du vill med den, deal? ;)