07 januari 2008

Utmanad

Jag har blivit utmanad av både Majas mammelucker och av Hannah i det stora grå huset att berätta sju sanningar av mig. Dom som blev rädda för att detta skulle resultera i 14 sanningar kan lugnt pusta ut. Jag håller mig till sju...so here goes...

1. Bortskämt sladdbarn som jag är så vill jag ha det jag vill ha, när jag vill ha det. Jag försöker att inte köra över människor men jag får ofta min vilja igenom. Jag är nog med andra ord ganska bossigt.

2. Jag är otålig. Har svårt att vänta. Vill göra allt på en gång.

3. Samlar på alldeles för mycket. Stolar, askar, burkar, tyger och andra gamla prylar som man inte kan ha till något vettigt.

4. Missbrukar inredningstidningar. Abstinens har dokumenterats. Vissa månader har jag nedräkning tills nästa tidning kommer eftersom jag då redan köpt alla nummer den månaden av alla inredningstidningar jag hittat.

5. Jag startar ofta flera olika projekt innan ett annat är klart. Ibland hinner jag tröttna innan jag blir klar åsså bidde det ingen tröja utan det bidde en vante...ungefär.

6. Slår ofta i huvudet. Väldigt ofta. Min sambo tycker att jag är den störste klant han träffat. Jag hävdar att min åkomma är genetisk. Min pappa slår även han i huvudet ofta. Hans meriter innefattar bland annat en segelbåtsbom i huvudet, ett gång styng på akuten samt diverse sår och revor. Min Farfar...ja han dog faktiskt efter att ha trillat omkull och slagit i huvudet i väggen. Stort hål i väggen kan man tillägga. Min systerdotter som nu är tre slår i huvudet minst en gång varje gång vi ses, hon reagerar inte längre på det. Vid två års ålder slog hon huvudet i en bjälke hemma hos oss det eda hon sa va....Bonk!.

7. Normala människor lär sina hundar att inte tigga vid bordet. Jag tar det ett steg längre, eller snarare ett steg kortare. Jag lär mina hundar borsskick. Båda mina tjejer har varsin stol vi matbordet. För att få en egen stol så krävs det att man har ett gott borsskick. Man får inte gnälla eller skälla, man får inte ha några tassar på bordet och man får inte ta något om man inte bli bjuden.

Detta var sju sanningar om mig. Jag tänker nu vara lite radikal och inte utmana sju personer att avslöja sju sanningar om sig själva. Det verkar som att denna utmaning nått runt till så många att det är svårt att hitta någon som inte redan fått den.
Jag startar härmed en ny utmaning och hoppas att den tar fart (hoppas den inte är gammal)

Jag utmanar härmed tre personer att visa upp och berätta om tre föremål som betyder mycket för dom och sedan utmana tre andra att göra det samma.

Jag vill utmana följande
Vit stjärna
I lilla kamomillas villa
Mitt hem är min borg

2 kommentarer:

Fredrik / Vit design sa...

Så roligt att läsa lite mer om dig :) Gillar dessa utmaningar! Ha nu en bra dag, kram

Anonym sa...

:-) rolig läsning, det enda jag inte visste var det där med att du slår i huvet...