17 januari 2008

Mera skridskor åt folket!

Ja jag far ju omkring här i min skola på mina underbara rullskridskor. Åker här dag som natt och riktigt njuter av att ha inhandlat så OTROLIGT användbara skridskor. Förstår att min sambo inte alls egentligen tycker att dom är onödiga utan han kände sig ju bara lite utanför när inte han fick så mycket åktid på skridskorna som han först trodde. Det är ju trots allts hans skridskor. Men nu är problemet löst. Igår kom Storasyster med Systerdotter Belle-bus på besök och dom hade lyckligtvis städat i stt uthus. Till min stora lycka hade dom med sig lite för tidiga födelsedagspresenter och nu så har skrillerna fått sällskap av ytterliggare ett par skriller. Nu behöver jag inte åka ensam längra utan nu kan min käre sambo åka även han...under förutsättning att vi spola is på sovrumsgolvet. Gissa om han var lycklig.



Han blev i alla fall glad över att jag inte hade betalat för "skräpet" då släkten kommit på den geniala ideen att dumpa allt gammal hos oss. Jag säger TACK. Sambo säger SUCK.

Håller på att rensa i vårt förråd som i princip kan sammanfattas som att man tryckt in 62 kvadratmeter möblemang + åkgräsklippare +5 kvadrat gammalt förråd, på 10 kvadratmeter. Nu ska allt upp på övervåningen så jag äntligen kan börja gå lös med färgpenseln där inne.
Tänkte Bjuda på lite före bilder idag så kanske jag känner lite press att verkligen bära up allt i eftermiddag. Man vill ju hemskt gärna visa efterbilder också. Om man tittar riktigt noga så står vår nya badrumsspegel där inne någonstans och brottas med gamla barstolar och julgranar.





35 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hahaha jag förstår att han är lycklig nu! Hur kan du bara roffa åt dig hans present sådär? Nu får du allt hålla dig till dina egna :)
Lycka till med målningen!
Kram!

Anonym sa...

Herregud vilket fint hus. Jag är såå avis. Du/ni har verkligen känsla för inredning. Jättebra jobbat.
Kikar nog in här igen.

/Deesajn
www.metrobloggen.se/deesajn

My Lovely Things sa...

visst är det så att det man själv ser som en skatt, kanske inte ens man ser något värde i. Min man har i allafall kommit på att vitt förvandlade vårt tv rum!
Kram Anna

Gry sa...

Det är så kul att följa er i renoveringen av skolan;-)Tycker du hade hittat fina ting på loppisen, jag. Min man fattar inte heller det där med lådor....och lådor som är det bästa som finns,hi,hi...

Ha en fin kväll, och ta hand om dig så du inte sliter ut dig på huset!

Kram Gry

Tjohalia sa...

Vad roligt att du tycker om min blogg, du är hjärtligt välkommen tillbaka :) Åh vad avundsjuk jag blir på dig som har ett fint hus och massa projekt på gång. Kram Sandra

Anna - På landet Mot skogen sa...

Vilken lycka! För både dig och sambon... det är ju underbart att kunna göra saker tillsammans eller hur ;)
Jo förråd är ju (det är väl allmänt känt?) till för att moooosa in grejer i... Smart ide´att visa upp röran så man riktigt kan känna pressen... :)

Du har en "award" att hämta på min sida :)

Ha en skön kväll!

Solsjö - Under en vind sa...

Det blir bara att spola upp isbanan nu då!! hi hi....

Ska bli kul att se resultatet av din röjning sen! Kram!

Gry sa...

...Ha,ha.... Ja, vi har kanske en liten skata gömt i oss allihopa, och inte vet någonting bättre än att samla på plåtsaker, smycken, prismor och allt annat som kan blänka....

Kram Gry

IKT i min vardag sa...

Ljuvliga skridskor...igen. Väntar nyfiket på efterbilden. Skulle själv aldrig våga ge mig på en vindsröjning hos mig. Din röra är INGENTING mot den...

Kram från Linda

Änglahem sa...

Åh vilken lyckos du är, ja oxå sambon då med så klart!! Inte nog med ett par gamla rullskridskor även ett par gamla skridskor!!!*avunden lyser om mig*

Är det inte det förråd är till för, fyllas till bredden med "ha bra grejer"? Jag har en stor vind till detta ändamål, jättebra tycker jag - maken lite mer osäker på detta, han "hotar" emellanåt med att innertaket nog snart rasar ner. Inte då! det klarar sig, det är stadigt byggt, påstår jag då*hoppas*.

Kramar
Ulrika

Karin i Villa Grå sa...

Du är smart som visar förebilder för att sätta press på dig själv! Hoppas att det funkar!

Jag har visat förebilder på t.ex ett skrivbord, men det hände inte så mycket mer för det... *rodnar*

Gillian McKeith får gäääärna försöka ta kål på mig! ;-)

Kram, Karin

Lilla Blanka sa...

Heeej och TACK för din supergulliga kommentar hos mig!
390 kvm renoveringsobjekt låter UNDERBART!...fast det är jobbigt ibland, det vet jag...vi har renoverat vårt hus i flera år och är väl äntligen klara nu..typ :)
Kram
Mia

Jessan sa...

Ska bli kul att följa din renovering!
Vad underbara Elsa o Maja är! Är det Elsa som har vita öron? BEDÅRANDE! jag älskar att snufsa in näsan i de där gosiga . lena, hängöronen! (har en likadan hund vid namn Rambo) ha en fin helg ! / kramar Jessan

Jessan sa...

skojar du! han är tok kelig! Och jag är också stormförälskad i rasen! Säj till om du vill avla!Jag vill gärna ha en till...*ler* / Jessan
ps Ditt skafferi är jättefint Ds

Det lantliga hemmet sa...

hihi..det var ju tur att han fick ett par skridskor men är det inte synd att spola vatten i sovrummet kanske blir lite halt där..*ler* jag håller med om det där med förråd det bästa är nog att dem aldrig hade uppfunnits..:) man bara trycker in grejer istället för att slänga dem..hmmm.. ha en trevlig kväll och på återseende.. kramar K

Anonym sa...

Hej på dej!
Tack för super gulliga ord i min blogg.
Vilket härligt hus och vad kul att det har varit en skola.
Har varit i ett hem som varit skola och de hade gjort så häftiga saker. deras sovrum var gymnastiksalen!!!
Dina jack russel hundar är super söta, hade själv en jack russel, Totte i 12 år. Han var bäst!
Ha en skön helg!
Kramar från Vermont.

faster atta sa...

... Ti-hi.... Du har då lite att göra framför dej, tur att färgpenseln är ett bra sällskap, och så blir det ju sååååå fint sen!

My Lovely Things sa...

hej! Du har en utmärkelse att hämta hos mig!!
Ha en bra dag.
kram

Anonym sa...

Vilka häftiga skridskor ni har, jag förstår att du bara vill åka, men vill din sambo åka med dom där?det skulle aldig min göra.
Vilken snygg stol och pall jag såg på en av bilderna (tänk dig den vit!)
Jag använder spray (kronan)men mest pensel till alla möbler.

Kram
Pernilla

Julias vita drömmar sa...

Ojojoj vilket fantastiskt hus ni har!

Ha ne toppenhelg!

Anonym sa...

Haha! Jag önskar att jag var mer som dig när det gäller gamla saker. Tyvärr är jag nog mer åt samma håll som din sambo. Jag skall försöka att bättra mig.

Ha en riktigt skön helg!
Kram/pernilla

Stina sa...

Härliga gamla saker.:-) Kramis vännen.:-)

Bodil sa...

Skrattar gott åt dina inlägg. Du har ett så härligt sätt att skriva. Först idag såg jag bilden på er ytterdörr. Den du....
Ursnygg!!
Kram

Piondröm sa...

Det är lika kul för oss sakletare att titta in i andras föråd eller skräprum som att titta in på vackra inspirerande miljöbilder. Sakletar centrat i hjärnan börjar genast att aktiveras. Jag var uppe på min egen vind häromdagen ca 150 km total kaos. Jag har inte varit uppe där på länge (mus rädd). Det jag såg som ett paradis ser min man som en skräphög som blivit belagt med hot att förpassas till soptippen. Men nu när jag håller på att måla det mesta vitt så gick det bra för honom att behålla det.(han tycker att det blir fint.) och min musrädsla gick över för stunden när jag hittade bortglömda skatter. Din man kommer att vänja sig, Jag säger till min -du ska inte bry ditt lilla söta huvud om det. Då smälter han Kram Carina

My White Cottage sa...

Vad roligt att du hittade till mig så att jag hittade till dig! Wow, vilket hus ni har! Jättekul att följa er renovering. Jag tycker din gamla soptunna i skafferiet är supercool... :)

I´ll be back!
Kram Jenny

Maria sa...

Man får verkligen dra på smilbanden när man läser ditt inlägg.......Vilken humor du har!!

Tycker också att skridsorna är helläckra!!

Kram!

This is Kia sa...

vilka fin skridskor=) Dina små älskningar Elsa och Maja är helt underbara. Själv har jag också två små vovvar. =)

Villa Hemma sa...

Haha, känner igen mig. Vi röjde på vinden när vi skulle bygga där. Hittade både det ena o andra.... spinnrock, tre bord, 7 udda garderober, leksaker o flera säckar med kläder. Uuuunderbart när allt blev sorterat :-D
Trevlig helg!

Anonym sa...

Nu har jag varit inne hos dig så ofta utan att lämna avtryck, så nu gör jag både det OCH är så fräck att jag länkar till dig från mig - ok ;)?! (Hojta annars!)
/ -C-, Klemsis moster

Skatan sa...

Aha! Födelsedag på gång? Grattis i förskott och trevlig helg : )

Skatan

Himmelbit/Njut en smula sa...

Hej!

Vilka fynd! Skridskorna var jättefina och jag förstår din kärlek till dem. Du skriver så målande så jag riktigt kan se hur du skrinnar fram i huset!

Ha en toppenhelg!

Snäckornas sjö sa...

Hallå där!

Upptäckte din kommentar, typ nyss...tänker länka dig, om det är ok? En fin blogg, en skribent med massor av humor och ett underbart hus...kan inte bli så mycket bättre!!

Ha det bäst!

MODERN COUNTRY sa...

Hei gumman, takk så mye for den hyggelige meldingen du la igjen i bloggen, gjorde meg glad!

Så mye flotte funn du viser her inne, vakre skøyter! Ojoj, sånne skulle man gjerne ville hatt på en gammel dør :))

Aina

Kamomilla sa...

ja vilka fina skriller!
Vilket kreativt kaos du har ordnat! *ler* Nu gäller det att vara flitig då...

Ha en bra vecka!
kamomilla

Bodil sa...

Hanna, har du inte shoppat på flera dagar? Eller har du tagit tillbaka din uppsägning och håller på med renoveringen igen?
Kram